To use this site you must upgrade your web-browser up to IE9 or later.
Кава по-карибски – Prestigehall.vn.ua
Turn on JavaScript, please.

Кава по-карибски

Один з найбільш екзотичних, і в той же час, маловідомих способів приготування ароматного напою – карибський кави.
Якщо бути більш точним, то слід його називати не інакше як “кава по-карибски”, оскільки в даному випадку територіальна приналежність в назві напою не означає, що зерна кави, використовувані при його приготуванні вирощені на Карибах.
За екзотичності він не поступається рецептом кави по-бедуїнських, зате часу, що витрачається на приготування йде куди менше.

Ванілін 1/2 ч. л.
Кориця 1/4 ч. л.
Гвоздика мелена 1/8 ч. л.
Кава натуральна мелена 4 ч. л.
Цедра апельсина терта 1/2 ч. л.
  • Змішайте всі інгредієнти. У цьому рецепті дуже важливо не переборщити з гвоздикою. Її аромат дуже “агресивний” і може заглушити всі інші. Краще покласти менше гвоздики, чим більше.
  • Зваріть кави звичним способом. Розливаючи по чашках, використовуйте ситечко.

Насолоджуємося тропічним смаком карибського кави.

Кофе по-карибски 001